opinie o nas

Wisdom Blood Demands Readings

13 października 2018

Compression est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par vos arteres a la flanerie de votre corps. https://www.cialispascherfr24.com/tadalafil-hypertrophie-prostate/

AevaniaEndusia

Rare Olden Indian Secret agent Resets Blood Constraints

29 września 2018

Poids est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre coeur bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la flanerie de votre corps. https://www.cialispascherfr24.com/essai-cialis-generique/

AevaniaEndusia

Super wakacje, super Wellness SPA nad morzem

15 sierpnia 2018

Jak w tytule, super wellness i SPA, baseny i brodzik dla dzieci rewelacja, wypoczęliśmy przez sierpniowy tydzień na 100%, apartament piękny, fajnie urządzony, funkcjonalny i bogato wyposażony, nie mam czego się doczepić, w promieniu 200-300 m pełno fajnych restauracji z pysznym jedzeniem i dużo atrakcji dla dzieci, co było dla nas ważne. Nie nudziliśmy się ani minuty, super!! Polecam z cała rodziną apartamenty Blue Flowers Wellness SPA

Marzena P

SPA nad morzem

12 lipca 2018

Jedno z najlepszych Wellness SPA nad morzem w jakim byliśmy z Małżonkiem do tej pory, wszystko kompletnie nowe i naprawdę z górnej półki, polecamy!

Magda Robakowska

Piękny apartament super Wellness SPA nad morzem

19 czerwca 2018

Cud miód i malinka, tak krótko określę nocleg, apartament i cały kompleks krytych ogrzewanych basenów i strefy wellness spa, bajecznie, wszystko nowe i dopracowane, mocno ale to bardzo mocno polecam wszystkim jadącym nad morze!

Mariola Pakowska

Bajeczne SPA nad Morzem

29 maja 2018

Spędziliśmy piękne 4 dni w tym SPA nad morzem i jesteśmy po prostu ZACHWYCENI, wszystko nowe, czyste, luksusowe, wellness i spa rewelacja, szczególnie strefa saun jest boska, sam apartament przepiękny, fajnie miło urządzony. Miejsce które trzeba odwiedzić, polecam wszystkim jadącym w kierunku morza, super. Pozdrawiam Maria P.

Maria P. Wrocław

Wypoczynek w SPA basen sauna jacuzzi

5 maja 2018

Bardzo miło było spędzić ponad tydzień czasu w apartamencie Blue Flowers. Razem z mężem wybyczyliśmy się w SPA aż do bólu, SPA oraz baseny i sauny kompletnie nowe i bardzo czyste i luksusowe. Miłe kameralne ciche miejsce, oraz blisko morza co jest ogromnym atutem. Polecam wszystkim szukających SPA i wypoczynku!

Małgorzata Belka Wrocław

Nocleg nad morzem 100 na 100 z dostępem do Wellnes & SPA - bombastycznie

5 maja 2018

Piękny rewelacyjny super urządzony apartament nad naszym ukochanym Polskim Morzem. Z całą rodziną spędziliśmy tu zaledwie kilka dni, ale było super, wypoczynek w naprawdę luksusowym miejscu. W cenie spania dostęp do kompleksu strefy Wellnes SPA w tym duży basen, strefa wypoczynku z grotą solną, jacuzzi, sauna sucha i mokra, jacuzzi. po prostu bomba. Polecam wszystkim którzy jadą nad morze!!!

Ania

Piekne miejsce super baseny i SPA

3 maja 2018

Pięknie miejsce na odpoczynek, super kompleks SPA, miły gospodarz, czysto i dobra niska cena (promocja). Polecam, bo warto.

Adamina Miłka Wrocław

Piękne miejsce na nocleg nad morzem !!!

26 kwietnia 2018

Z całą naszą rodziną przyjechaliśmy w marcu na cały tydzień do apartamentu Blue Flowers w Ustroniu Morskim (w sumie to w Sianożętach, ale to praktycznie Ustronie). Od samego wejścia byliśmy zachwyceni, apartament pięknie urządzony, czysty i super wyposażony, pani od obsługi milutka i wszystko igła. Baseny, sauny, jacuzzi i cały kompleks Wellness SPA super nowoczesny i elegancji, wypoczęliśmy 10 na 10 i tak też oceniamy nocleg w tym apartamencie. Polecam wszystkim noclegi w tym kompleksie nad morzem bardzo blisko plaży – piękne, na pewno tu wrócimy.

Miłosz Kalinowski

Cud mód i malina

29 marca 2018

Po prostu pięknie, apartament super !!!! Skorzystaliśmy całkowicie z przypadku promocji tygodniowej z ceny 1200 zł na 690 zł i jesteśmy zachwyceni. Na pewno tu wrócimy by odpocząć już za parę misecznicy jak tylko będziemy mieli urlop. !!! Polecam gorąco ten apartament nad morzem, wszystko ocieka luksusem w bardzo dobrej niskiej cenie!

Gosia Poznań

Bosko

8 lutego 2018

Fenomenalnie uszykowany nocleg, personel cały czas w gotowości do pomocy, świetnie wyposażona strefa SPA, wypoczęliśmy z żoną jak nigdy!

Jarosław z żoną

Rewelacyjny nocleg w Sianożętach!!!

1 lutego 2018

Pięknie wyposażone apartamenty, miła dla klientów obsługa, bardzo blisko morza!!!! Polecam serdecznie!!!

Małgorzata K.

polecam apartament blueflowers

23 stycznia 2018

Polecam apartament Blueflowers w Ustroniu Morskim. Bardzo blisko morza, super wygodnie.

Kamil

przyjemny wypoczynek

15 stycznia 2018

Wszystko tak jak ma być, ogólnie polecam

Justyna Poznań

Komfortowy nocleg nad morzem

6 stycznia 2018

Przyjechałem z rodziną do wynajętego apartamentu późnym wieczorem. Zostaliśmy ciepło przyjęci przez obsługę. Od razu po przyjeździe otrzymaliśmy możliwość zrelaksowania się w SPA, co oczywiście wykorzystaliśmy, i nie żałujemy. Nocleg przygotowany porządnie, wszystko dopięte na ostatni guzik. Schludne i eleganckie wykończenie wnętrza. Apartament jest estetycznie prowadzony przez personel. Od tego momentu co wakacje będziemy przyjeżdżać i wypoczywać. Polecam!

Mariusz T.

Super nocleg w apartamencie przy plaży.

7 grudnia 2017

Razem z żoną jesteśmy bardzo zadowoleni z zamówionego noclegu. Apartamenty bardzo wygodne, obsługa miła dla klientów, wszędzie czysto i zadbanie. Wróciliśmy wypoczęci, następnym razem przyjedziemy na dłużej, polecamy!

Adam

Piękny apartament nad morzem z dostępem do basenów i SPA

7 listopada 2017

Mmmm Mmmmmmm i jeszcze raz MMMMM byłem w tym miejscu już dwa razy i zarówno ja i cała rodzina jesteśmy już zakochani zarówno w samych Sianożętach, dużej czystej plaży oraz w całym tym apartamencie, może nie jest jakiś ogromny z 20 sypialniami, ale to nie przeszkadza, dobra cena, bardzo wysoki standard, miła obsługa, czyste pachnące ręczniki i pościele, spokój luksu i cisza, bardzo fajnie polecam cały kompleks basenów i SPA oraz nocleg.

Maria Czapińska Bydgoszcz

Nocleg nad morzem Ustronie Morskie

28 października 2017

Po prostu rewelacja, dobra cena, blisko morza, ładne mieszkanie, bomba polecam ten apartament nad morzem!

Ala

Nocleg Ustronie Morskie super apartament

22 października 2017

Piękne urocze miejsce z pięknymi widokami i blisko do plaży, to co kocham czyli nasze Polskie Morze wraz z luksusowym mieszkaniem. Polecam noclegi w tym miejscu, spędziłam z mężem kilka dni, ale na pewno tu wrócimy, szkoda że czas tak szybko mija kiedy jest się na wakacjach i wypoczynku.

Marcelina

Mieszkanie blisko Polskiego Morza - Super

18 października 2017

Super mieszkanko bardzo blisko Polskiego Morza i plaży, nie za duże ale za to bardzo przystępnie urządzone i fajnie wykorzystana przestrzeń. Ogólnie dla małej rodziny z dzieckiem lub dwoma w zupeności starczy. Tak czy siak nam się ten apartament w Ustroniu Morskim bardzo spodobał. Wracamy tu w okolicach maja Heja

Marzena Pakalska

Mieszkanie wakacyjne Ustronie Morskie

5 października 2017

Ogólnie przystępnie i ok, specjalnie nie ma czego się czepiać, wysprzątanie i wyczyszczone jak trzeba, wyposażenie też ok, brakowało mi tylko suszarki do ubrań dlatego daje czwóreczkę. Zasadniczo miły apartament w Ustroniu Morskim dość blisko morza!

Magdalena Danowska

Apartament Ustronie Morskie Rewelacja

26 września 2017

Rewelacyjny milutki apartamencik tylu studio idealny dla pary lub rodzinki z dzieckiem, wszystko nowiutkie i eleganckie, fajnie wyposażone, piękny widok, blisko morza, ciepło i przyjemnie. Jestem zachwycona z mężem i czekamy na otwarcie strefy SPA, na pewno tu wrócimy na wakacje i pewnie poza sezonem bo jest przytulnie i miło, rzadko się spotyka tak wysoki standard za taką cenę. Polecamy i pozdrawiamy!

Małgorzata Paleń

Apartament Blue Flowrs opinia 10 na 10 super miejsce na wakcje blisko morza

16 września 2017

Hej wczasowicze, byłem widziałem i oceniam apartament Blue Flowers 10 na 10 naprawę fajnie mieszkanko. Nie za duże ale mega dobrze urządzone w fajnym stylu i fajnych kolorach. Bliziutko morza z dostępem do plaży oraz miłą i cichą dla oka okolicą. Niedługo będzie dostęp do SPA basenu i sauny oraz jacuzzi także będzie genialnie. Na pewno tu wrócę z narzeczoną bo miejsce jest genialne. Polecam to mieszkanie nad morzem blisko morza!!!

Adrian Wachowiak Gniezno

Świetne mieszkania na wakacje blisko Ustronia Morskiego

29 sierpnia 2017

Świetnie mieszkanie na wakacje blisko morza i centrum Ustronia Morskiego, wszędzie spacerkiem bez najmniejszego problemu. W skrócie piątka z plusem za czystość, obsługę, wyposażenie i lokalizację! Polecam ten apartamencik nad morzem!

Emil Gorzów Wielkopolski

Zdecydownie 5 gwiazdek!

26 sierpnia 2017

Najlepszy tydzień jaki spędziłem nad morzem do tej pory pod względem lokalizacji. Parę kroków do morza i mniej niż 15min samochodem do Kołobrzegu – do tego bardzo wysoki standard w rosądnej cenie. Polecam!

Rafał

Nocleg Ustronie Morskie blisko plaży i morza

25 sierpnia 2017

Szukaliśmy noclegu w Ustroniu Morskim nad morzem blisko plaży i zupełnie przez przypadek trafiliśmy do apartamentu Blue Flowers. Była to super decyzja. Polecam rodzinom z 1 lub 2 dzieci. Fajny tarasik, miło i schludnie, blisko plaża, spokojnie i cicho. Czekamy na SPA i pewnie w środku zimy tu wrócimy. Dziękujemy za miłą atmosferę i super obsługę, oczywiście polecamy!

Małgorzata Paleń

Super miejsce - Blue Flowers 😉

24 sierpnia 2017

Z czystym sumieniem polecam apartament Blue Flowers. Miejsce idealne na rodzinny wypoczynek. Cicha, spokojna okolica. Blisko plaży, co jest ogromnym plusem, gdy spędzamy urlop z dziećmi:) Polecamy! Ps. Rezerwujemy już pobyt w przyszłym roku 🙂

Ewelina

Polecam APARTAMENT NAD MORZEM!

24 sierpnia 2017

Przepiękne położenie,nowoczesny wystrój apartamenty. Bardzo wygodnie i dobrze wyposażone,kontakt z wynajmującym bezproblemowy i bardzo życzliwy. Blisko do plaży. Polecam gorąco!

Anita

Polecam

23 sierpnia 2017

Bardzo ładne i przyjemne miejsce, czysto, kompletne wyposażenie, bardzo blisko do morza.

Martyna

Super apartament nad morzem i super wakacje

19 sierpnia 2017

Cześć wszystkim, szybka i krótka informacja. W.g. mnie najlepszy nocleg w Sianożętach w jakim miała okazje być. Po prostu super a zapowiada się jeszcze lepiej jak otworzą baseny, sauny i jacuzzi i jak mnie poinformował właściciel wszytko będzie w cenie noclegu, bomba. Oceniam na pełne 10 na 10 – wszystko było po prostu tak jak to lubię. Polecam ten apartament w 100%.

Edyta Małkowska Poznań

Odległość od plaży!

14 sierpnia 2017

Odległość do plaży to 2 minuty pieszo, dawno nie mieszkałam tak blisko 🙂 Apartament bardzo czysty, jest cicho i spokojnie, w końcu mogliśmy odpocząć od zgiełku miasta. Na duży plus pełne wyposażenie z którym spotkaliśmy się pierwszy raz, bo zawsze czegoś brakuje. Polecam, warto odwiedzić ten apartament w Sianożętach.

Basia

Piękny wystrój

11 sierpnia 2017

Zdjęcia nie oddają tego jak przepięknie jest w tym apartamencie! Świetne kolory i wyposażenie, całymi dniami można siedzieć na balkonie i podziwiać widoki, już zarezerwowaliśmy czerwiec 2018!

Maciek z Wrocławia

Apartament przy morzu ocena celujący

9 sierpnia 2017

Pełna zasłużona dziesiątka dla tego miejsca noclegowego w Ustroniu Morskim a w zasadzie zaraz obok bo w Sianożętach. Luksusowy, wygodny, czysty apartament z pięknym tarasem z widokiem na basen i zachód słońca, milutka obsługa i ekstremalnie czysto i schludnie. Wszystko nowe i bardzo dobrze wyposażone. Z całą rodziną jesteśmy bardzo wypoczęci i zadowoleni. Na przysłowiowe 100% wracamy tu już za parę miesięcy jak tylko będzie kilka dni urlopu. Fajnie, że znaleźliśmy to miejsce. Wszystkim mniej lub bardziej wymagającym wczasowiczom lubiącym wysoki standard i wygodę polecamy ten apartament blisko morza.

Marta Okoń

Blue Flowers - najlepsze noclegi

3 sierpnia 2017

Super komfortowe i nowoczesne miejsce. Apartament bogato wyposażony i urządzony. Blisko plaży dosłownie 4 minuty spacerkiem 🙂 Polecam gorąco!

Damian

Noclegi Sinożęty

30 lipca 2017

Co roku jeździmy do Sianożęt i tym razem postanowiliśmy wybrać apartament Blue Flowers. Nie żałujemy wyboru, super komfortowe miejsce idealne na wypoczynek. Wszystko co potrzebne typu pościel itp. dostępne na miejscu więc nie trzeba jeździć z całym dobytkiem 🙂 Bardzo blisko do plaży 🙂 Polecamy!

Jarosław

Apartament Blue flowers. Polecamy! 🙂

27 lipca 2017

Właśnie wróciliśmy z tygodniowego pobytu. Polecamy to miejsce w 100%. Czysto, przytulnie a co najważniejsze bardzo blisko do plaży, na czym nam najbardziej zależało:) Miejsce idealne dla całych rodzin 🙂 Polecamy i na pewno jeszcze nie raz tu przyjedziemy! 🙂

Daria

nocleg Sianożęty - Polecam

24 lipca 2017

Czysto, ładnie i spokojnie. Polecam dla osób, które chcą wypocząć ale również dla rodzin z dziećmi. Położenie blisko plaży. Na pewno tu wrócimy !!

Robert, TORUŃ

POLECAM BLUE FLOWERS

20 lipca 2017

Jeśli chcesz wypocząć nad Bałtykiem w wygodym i pięknym apartamencie, w pięknym otoczeniu, w ciągu paru minut dotrzeć na plażę i mieć niezapomniane wspomnienia to koniecznie zamelduj się w BLUE FLOWERS. P.S Wkrótce tam wrócimy😉

Anna

Blisko Morza Blisko Centrum Super Nocleg nad Morzem

16 lipca 2017

Wszędzie blisko, miło i fajnie. Centrum Ustronia Morskiego to krótki spacer żółwim tempem. Do plaży rzut beretem. Nic więcej nad morzem mi nie potrzeba. Polecam to mieszkanko szczególnie dla wygodnych Wczasowiczów i pozdrawiam obsługę.

Miłosz

Opinia - Nocleg w Sianożętach tylko w Apartamencie Blue Flowers

15 lipca 2017

W lipcu tego roku spędziliśmy cały tydzień z dziećmi w apartamencie Blue Flowers, super urządzone mieszkanko, wszystko nowiutkie i bardzo fajnie wyposażone, wygodne łóżko i piękny widok na zachód słońca. Jak nocleg nad morzem to tylko w tym apartamencie. Trafiliśmy tu z przypadku, ale zdecydowanie wszystkim Polecamy i wracamy jak będzie otwarte centrum SPA. Pozdrowionka !!!

Aneta Kaczkowska Kraków

Apartament Sianożęty Opinia

11 lipca 2017

Fantastyczne miejsce do wypoczynku na wakacje. Zaledwie kilka dni spędziłam z Mężem w apartamencie Blue Flowers i jestem zachwycona zarówno okolicą, bliskością do morza, atrakcjami jak i samym noclegiem. Oby jak najwięcej tak fajnych noclegów w całej Polsce!!! Super polecam!

Kamila Daryń z Mężem

Piękny Apartament nad morzem Bałtyckim

9 lipca 2017

Bardzo fanie urządzony, czyściutki i piękny apartamencik blisko morza. Cała rodzinka zachwycona i zadowolona. Trzy minuty spacerem do plaży, okolica cicha i spokojna po prostu super. Pozdrawiamy właścicieli i wracamy za rok i oczywiście polecamy noclegi w Sianożętach w tym miejscu!

Marta Sadowska

Opinia nocleg apartament Blue Flowers osiedle pięć mórz Sianożęty

7 lipca 2017

Apartament Blue Flowrs w Sianożętach na osiedlu pięć mórz oceniam bardzo dobrze i moja opinia jest przysłowiową szkolną piątkę z plusem. Wszystko nowe i pachnące, dobrze wyposażone miejsc noclegowe, praktycznie przy plaży. Nic więcej do szczęścia na wakacje nie potrzeba (jeśli chodzi o nocleg). Polecam!!!!!!!

Bartek z żoną Wrocław